سلام به همه خسته نباشید مشکل ورود به سرور دارم سرورو ساختم پلاگین هاش رو ریختم ولی باز نمیشه از روی کامبیوتر شخصی خودم
روی وی پی اس ریختم کرک های dproto 319 و 548 رو ریختم ویرایش کردم بازم جوابی نگرفتم میشه کمک کنید ؟
سلام به همه خسته نباشید مشکل ورود به سرور دارم سرورو ساختم پلاگین هاش رو ریختم ولی باز نمیشه از روی کامبیوتر شخصی خودم
روی وی پی اس ریختم کرک های dproto 319 و 548 رو ریختم ویرایش کردم بازم جوابی نگرفتم میشه کمک کنید ؟
تنظیمات هر ورژن مخصوص نسخه مربوط به اون ورژنه
من الان سرچ کردم دیدم نسخه های بالاترم اومده
https://www.csrevo.com/2017/09/dproto-last-version.html
https://www.google.com/search?q=down...hrome&ie=UTF-8
راه اندازی رایگان سرور شما توسط ما
تبلیغات، خرید و فروش رایگان
کپی نکنید تا پیشرفت کنید ، یاد بگیرید علم بیاموزید به دیگران منتقل کنید تا دیگران از شما کپی کنن ، پس شما اجبارا از کسی کپی نکنید ، آدمای بزرگ پشتشون حرف هست ، حرف پشتت نباشه کوچیکی ، دشمن نداشته باشی کوچیکی ، بهت حسادت نکنن کوچیکی
ممنون الان تست میکنم
ویرایش توسط mikaeel : 06-21-2018 در ساعت 02:58 PM
اینجوری شد ولی باز داخل find سرور پیدا نمیشه و با کد connet هم نمیاد![]()
چکار کنم ؟
تنظیماتش شنیدم بغد از هر آپدیت تغییر میکنه الان چی شده ؟
مشکلو فقط کانفیگر اون سرور باید بفهمه ، در حالت عادی سرور استیمو دانلود میکنی و با dproto نان استیمش میکنی ، اینکار سخته ؟
کپی نکنید تا پیشرفت کنید ، یاد بگیرید علم بیاموزید به دیگران منتقل کنید تا دیگران از شما کپی کنن ، پس شما اجبارا از کسی کپی نکنید ، آدمای بزرگ پشتشون حرف هست ، حرف پشتت نباشه کوچیکی ، دشمن نداشته باشی کوچیکی ، بهت حسادت نکنن کوچیکی
سرور استیم نیست وی پی اس گرفتم کانتر ریختم امکس مود ایکس رو ریختم همه چی ریختم ولی با dproto نان استیم نمیشه سرور استیم اگه مد نظرتون هست بدید
وی پی اس من به اینترنت وصل نمیشه برای همین با steam cmd کار نکردم الان پیشنهادتون چیه پکار کنم بتونم یه سرور نان استیم بزنم ؟
راه دیگه ای نیست که از اینترنت استفاده نکنه ؟
علاقه مندي ها (Bookmarks)