سلام من HLDS باز میکنم استارت که میزنم زودی بسته میشه چرا ؟
اگه AmxMoDmenu نصب نکنم باز میشه
سلام من HLDS باز میکنم استارت که میزنم زودی بسته میشه چرا ؟
اگه AmxMoDmenu نصب نکنم باز میشه
راه اندازی رایگان سرور شما توسط ما
تبلیغات، خرید و فروش رایگان
کپی نکنید تا پیشرفت کنید ، یاد بگیرید علم بیاموزید به دیگران منتقل کنید تا دیگران از شما کپی کنن ، پس شما اجبارا از کسی کپی نکنید ، آدمای بزرگ پشتشون حرف هست ، حرف پشتت نباشه کوچیکی ، دشمن نداشته باشی کوچیکی ، بهت حسادت نکنن کوچیکی
سلام
شما نمیتونید فیکس کنید ؟.
سلام خسته نباشید . آقای عزیز شما یک پلاگینی ریختید که مودل داشته و مدل رو روی سرور نزاشتید
نظر من اینه که باید تمام پلاگین ها را یکی بردارید و بزارید تا درست شه اگه نشد بگویید که نرمه افزار Hlds Eror Fixer رو بزارم فقط در صورتی این نرمه افزار جواب میده که پلاگینی نداشته باشید که مدلشو نریختید![]()
دوست آن باشد که گیرد دست دوست !
سلام **********
من کارای که کردیو انجام دادم نشد
بعد من از قبلش hlds رو باز میکردم به مشکلی بر نمیخوردم الان اینجور شده یبار سرور مجازی رو ریستارت دادم
بعدش رفتم باز کنم نشد.
سلام
همیشه یه بکاپ از آخرین سرور کانفیگ شده داشته باش که موقع نیاز ریستور کنی تا از اول مجبور نباشی کانفیگ کنی
کانفیگ کردن ینی یکی یکی پلاگینارو نصب ، کامندها و پارامترهارو تست و رفع باگ کردن و بعد رفتن سراغ پلاگین بعدی ، نه اینکه همه پلاگینارو با هم بریزی رو سرور ، این پلاگینا باگ دارن دوست من ، بخاطر همین این مشکلات پیش میاد ، باید فیکس بشن
یکی از دوستان هم لطف کردن جواب دادن که شما توجه نکردید
راه اندازی رایگان سرور شما توسط ما
تبلیغات، خرید و فروش رایگان
کپی نکنید تا پیشرفت کنید ، یاد بگیرید علم بیاموزید به دیگران منتقل کنید تا دیگران از شما کپی کنن ، پس شما اجبارا از کسی کپی نکنید ، آدمای بزرگ پشتشون حرف هست ، حرف پشتت نباشه کوچیکی ، دشمن نداشته باشی کوچیکی ، بهت حسادت نکنن کوچیکی
علاقه مندي ها (Bookmarks)